Домашні пельмені у грибному соусі
- Вода 1 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно 550 г
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Фарш м´ясний (змішаний) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці (свіжі) 300 г
- Молоко 400 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Хмелі-сунелі
- Зелень
- Олія оливкова 2 ст.л.
Із води, м'якого масла, яйця, борошна та дрібки солі замісити круте, але м'яке тісто. Відставити на годину, прикривши рушником.
У фарш додати подрібнену цибулину, сіль і перець.
Зліпити пельмені. Накрити плівкою і відставити в холодильник.
Соус. Гриби помити й нарізати тонкими пластинками.
На сковороді нагріти оливкову олію і розтопити в ній масло. Викласти гриби і підсмажити на середньому вогні до м'якості і коричневого кольору. Зняти сковороду з вогню.
У сковороду з грибами додати борошно.
Залити молоко, ретельно розмішати.
На повільному вогні готувати, помішуючи, до загустіння (приблизно 3-5 хв). Додати сіль і перець. Можна додати хмелі-сунелі.
Трохи остудивши масу, перекласти її в чашу блендера і подрібнити до однорідності.
Відварити пельмені 7-10 хвилин і, переклавши їх у термостійку посудину, перемішати зі шматочками вершкового масла.
Потім залити пельмені грибним соусом, щедро посипати зеленню і відправити в нагріту до 180 градусів духовку хвилин на 10-15 прогрітися і увібрати грибний аромат.
Подавати відразу ж гарячими.
Легкие рецепты вкусных блюд. Легкие и вкусные рецепты блюд.
рецепты новогодних салатов закусок
Рецепты для хлебопечки, вкусно - торты без выпечки рецепты с фото.
Кулинарный сайт allsweet www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter