"Домашні манти"
- Борошно пшеничне 0.5 кг
- Яйце 1 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Вода (кип´ячена) 0.75 скл.
- Фарш м´ясний 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції
У фарш додати порізану цибулю, спеції, сіль.
На стіл насипати борошно гіркою, у центрі зробити дірочку і в неї вбити яйце, додати теплу воду, сіль, замісити руками тісто.
Розкачати, за допомогою кухля або спеціальної формочки нарізати кружечками.
У центр покласти трохи фаршу.
Защипати краї.
Дно пароварки змастити олією, викласти готові манти і готувати 40-50 хвилин.
Подавати зі сметаною.
www.recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Диетические рецепты с фото - диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления в микроволновке. Настоящий суп харчо с фото.
Как приготовить летний салат: кулинарный сайт. Кулинарные рецепты выпечки.
Фирменный магазин Redmond: мастер шеф рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter