Чеширський свинячий паштет
- Борошно пшеничне 375 г
- Масло вершкове (свиняче сало) 175 г
- Вода гаряча 150 мл
- Сіль
- Цукрова пудра 1.5 ч.л.
- Окіст (свинячий, пісний) 1 кг
- Сало (шпик) 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 3 шт.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Фісташки 50 г
- Оцет (яблучний) 2 ст.л.
- Мед 0.5 ч.л.
- Цукор тростинний 1 ст.л.
- Сік (кислих яблук) 1 скл.
- Желатин 1 ч.л.
- Яйце
Нарізати вершкове масло або сало кубиками і покласти у каструлю із холодною водою.
Довести до кипіння на середньому вогні і зняти. Якщо деякі з кубиків жиру залишаються твердими, перемішати вміст каструлі, доки жир не розтане.
Просіяти борошно, сіль і пудру у велику миску. Зробити поглиблення і влити гарячий жировий розчин. Ретельно перемішати, накрити рушником і дати трохи охолонути. Потім зібрати тісто руками і дати йому вистоятися близько півгодини. За цей час тісто стане щільним, але ще здатним приймати будь-яку форму.
Підготувати фарш. 2/3 свинини і сало пропустити через м'ясорубку. Частину, що залишилася нарізати дуже дрібними кубиками.
Цибулю дуже дрібно покришити.
Додати очищені фісташки та спеції.
Приготувати заливку. 2 ст. л. яблучного оцту, 1 ст. л. тростинного цукру, 1/2 ч. л. меду змішати і долити водою так, щоб обсяг був 100 мл.
Додати цю суміш у фарш і все ретельно вимісити.
Яблука очистити і нарізати невеликими пластинками, збризнути соком половини лимона.
Зібрати паштет. 2/3 частини тіста сформувати за формою.
Викласти шарами фарш і яблука, так щоб останнім шаром був фарш.
Накрити тістом, що залишилося. Зробити прикраси і обов'язково вирізати отвір для виходу пари. Верх змастити яйцем і відправити у духову шафу (190°С) на 1,5 години.
За 15 хвилин до закінчення випічки ще раз змастити тісто яйцем.
Вийняти з духовки і дати трохи охолонути.
Сервірувати з білим вином.
Якщо подавати у холодному варіанті, то після охолодження в отвір пирога залити желатований сік кислих яблук (желатин розчинити у частині соку, потім прогріти до повного розчинення). І дати вистоятися у холодильнику ніч.
Шоколадный пудинг простой рецепт с фотоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Готовим со вкусом: выпечка на новый год с фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Рецепт салата из языка с грибами recepti.biz.ua
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов. Салат из морепродуктов рецепт.
Психолог семейный: психолог лариса ренар.
Польская кухняТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство
Майонез по дюкану для атакиПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter