Чеширський свинячий паштет

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
910 Чеширський свинячий паштет
Фото - Чеширський свинячий паштет
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 375 г
  • Масло вершкове (свиняче сало) 175 г
  • Вода гаряча 150 мл
  • Сіль
  • Цукрова пудра 1.5 ч.л.
  • Окіст (свинячий, пісний) 1 кг
  • Сало (шпик) 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яблуко (кисло-солодке) 3 шт.
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Фісташки 50 г
  • Оцет (яблучний) 2 ст.л.
  • Мед 0.5 ч.л.
  • Цукор тростинний 1 ст.л.
  • Сік (кислих яблук) 1 скл.
  • Желатин 1 ч.л.
  • Яйце

Чеширський свинячий паштет інгредієнти

Чеширський свинячий паштет Нарізати вершкове масло або сало кубиками і покласти у каструлю із холодною водою.

фото Чеширський свинячий паштет Довести до кипіння на середньому вогні і зняти. Якщо деякі з кубиків жиру залишаються твердими, перемішати вміст каструлі, доки жир не розтане.

Чеширський свинячий паштет Борошно пшеничне Просіяти борошно, сіль і пудру у велику миску. Зробити поглиблення і влити гарячий жировий розчин. Ретельно перемішати, накрити рушником і дати трохи охолонути. Потім зібрати тісто руками і дати йому вистоятися близько півгодини. За цей час тісто стане щільним, але ще здатним приймати будь-яку форму.

Чеширський свинячий паштет Масло вершкове

Чеширський свинячий паштет Вода Підготувати фарш. 2/3 свинини і сало пропустити через м'ясорубку. Частину, що залишилася нарізати дуже дрібними кубиками.

Цибулю дуже дрібно покришити.

Додати очищені фісташки та спеції.

 

Чеширський свинячий паштет Сіль Приготувати заливку. 2 ст. л. яблучного оцту, 1 ст. л. тростинного цукру, 1/2 ч. л. меду змішати і долити водою так, щоб обсяг був 100 мл.

Додати цю суміш у фарш і все ретельно вимісити.

Чеширський свинячий паштет Цукрова пудра Яблука очистити і нарізати невеликими пластинками, збризнути соком половини лимона.

Чеширський свинячий паштет Окорок Зібрати паштет. 2/3 частини тіста сформувати за формою.

Чеширський свинячий паштет Сало Викласти шарами фарш і яблука, так щоб останнім шаром був фарш.

Чеширський свинячий паштет Лукрепчатий Накрити тістом, що залишилося. Зробити прикраси і обов'язково вирізати отвір для виходу пари. Верх змастити яйцем і відправити у духову шафу (190°С) на 1,5 години.

За 15 хвилин до закінчення випічки ще раз змастити тісто яйцем.

Чеширський свинячий паштет Яблуко Вийняти з духовки і дати трохи охолонути.

Чеширський свинячий паштет Лимон Сервірувати з білим вином.

Якщо подавати у холодному варіанті, то після охолодження в отвір пирога залити желатований сік кислих яблук (желатин розчинити у частині соку, потім прогріти до повного розчинення). І дати вистоятися у холодильнику ніч.

Чеширський свинячий паштет Фісташки 

Шоколадный пудинг простой рецепт с фотоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Готовим со вкусом: выпечка на новый год с фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.

Рецепт салата из языка с грибами recepti.biz.ua

Рецепты салатов из ассорти морепродуктов. Салат из морепродуктов рецепт.

Психолог семейный: психолог лариса ренар.

Польская кухняТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство

Майонез по дюкану для атакиПроизводство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter