Чебуреки далекосхідні
- Борошно пшеничне 1 кг
- Яйце 1 шт.
- Вода 200 мл
- Капуста квашена 500 г
- Фарш свинний 500 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
Просіяти борошно, додати яйце, сіль, влити склянку гарячої води. Вимісити тісто.
Квашену капусту промити, якщо дуже кисла, то вимочити протягом 1-2 годин. Капусту віджати, обсмажити на олії до рум'янцю.
У фарш додати пропущену через м'ясорубку цибулю, посолити, поперчити, додати смажену капусту. Добре перемішати.
Тісто розділити на шматочки, трохи більше волоського горіха. Розкачати. На середину коржа викласти фарш і защипати як пельмені.
Рослинну олію розігріти у фритюрниці. Обережно опустити чебуреки і смажити з обох сторін приблизно 5 хвилин до золотистої скоринки.
Холодные закуски для банкета - холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарный сайтКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter