Чебуреки
903
інгредієнти:
- Жовток яєчний 6 шт.
- Вода 6 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Борошно 1.5 скл.
- Фарш м´ясний
Відокремити яєчні жовтки і змішати з водою.
Посолити.
Додати борошно.
Вимісити туге тісто і дати йому вилежатися.
Відлежавши, тісто нарізати на шматочки.
Розгорнути у пласт.
На одну половину викласти фарш (м'ясний фарш + кінза + спеції).
Надати форму чебурека і смажити на олії з двох сторін.
Рецепт салат морепродуктов. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі