Бууз
- Борошно 250 г
- Вода
- Фарш (баранина або яловичина) 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець
- Кмин
Змішати м'ясо, цибулю і часник.
Додати 3-5 ст. л. води, щоб із м'ясною масою було зручніше працювати. Додати сіль, перець і кмин.
Борошно змішати з водою, замісити тісто і залишити на 15 хвилин. Потім розділити тісто на шматки товщиною в 2 см.
Взяти один шматок тіста, розкачати його і круглим предметом вирізати кружечки. Також вчинити і з іншими шматками тіста.
На кожен кружечок покласти невелику жменю м'яса.
Зліпити бууз.
Помістити бууз в мантоварку (пароварку) і готувати 15-20 хвилин.
Ржаной хлеб в домашних условиях recepti.biz.ua
Низкокалорийная еда для похудения - праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.
Овощные салаты рецепты с фото http://recepti.biz.ua
Вкусные рецепты с фото: как испечь пирог с тыквой. Рецепты для мультиварки, вкусно.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд в микроволновке. Приготовление вкусных блюд.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - мимоза рецепт салата. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter