Буріто

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
832 Буріто
Фото - Буріто
інгредієнти:
  • Борошно 3 скл.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Вода 1 скл.
  • Сода 1 ч.л.
  • М´ясо 500 г
  • Перець болгарський (червоний, зелений) 2 шт.
  • Томатна паста 70 г
  • Соус чилі (рідкий) 1 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.

Буріто інгредієнти Змішати борошно, сіль, соду і масло в мисці. Поступово додати воду і замісити м'яке тісто.

Викласти тісто на дошку і місити, доки воно не стане гладким і еластичним.

Буріто Потім тісто розділити на 8 частин, скачати в кульки. Накрити рушником і залишити на 20-30 хвилин.

фото буріто Кожну кулю розгорнути у тонкий пласт і обсмажити на сухій сковороді з кожного боку по 1-2 хвилини. Коржі покласти на тарілку і прикрити рушником, щоб не висихали.

Буріто Борошно М'ясо нарізати на шматки, відбити. Потім нарізати тонкою соломкою.

Обсмажити. Потім додати цибулю, нарізану півкільцями. І все гарно обсмажити.

Буріто Сіль До м'яса та цибулі додати болгарський перець, нарізаний кубиками, томатну пасту і соус чилі, посолити, поперчити. Додати трохи води і тушкувати ще хвилин 10.

Буріто Масло вершкове Готову начинку викласти на корж і згорнути рулетиком. Тільки щоб низ був закритий.

Буріто Вода

 

recepti.biz.ua рецепт первого блюда

ЗдесьКулинарные рецепты

Рецепты борща Украинского с пампушками фото. Рецепт приготовления Украинского борща с галушками.

www.recepti.biz.uaмаскарпоне в домашних условиях

Пирог со шпинатом и сыром фетаПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter