Буріто
- Борошно 3 скл.
- Сіль 1 ч.л.
- Масло вершкове 50 г
- Вода 1 скл.
- Сода 1 ч.л.
- М´ясо 500 г
- Перець болгарський (червоний, зелений) 2 шт.
- Томатна паста 70 г
- Соус чилі (рідкий) 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Змішати борошно, сіль, соду і масло в мисці. Поступово додати воду і замісити м'яке тісто.
Викласти тісто на дошку і місити, доки воно не стане гладким і еластичним.
Потім тісто розділити на 8 частин, скачати в кульки. Накрити рушником і залишити на 20-30 хвилин.
Кожну кулю розгорнути у тонкий пласт і обсмажити на сухій сковороді з кожного боку по 1-2 хвилини. Коржі покласти на тарілку і прикрити рушником, щоб не висихали.
М'ясо нарізати на шматки, відбити. Потім нарізати тонкою соломкою.
Обсмажити. Потім додати цибулю, нарізану півкільцями. І все гарно обсмажити.
До м'яса та цибулі додати болгарський перець, нарізаний кубиками, томатну пасту і соус чилі, посолити, поперчити. Додати трохи води і тушкувати ще хвилин 10.
Готову начинку викласти на корж і згорнути рулетиком. Тільки щоб низ був закритий.
recepti.biz.ua рецепт первого блюда
ЗдесьКулинарные рецепты
Рецепты борща Украинского с пампушками фото. Рецепт приготовления Украинского борща с галушками.
www.recepti.biz.uaмаскарпоне в домашних условиях
Пирог со шпинатом и сыром фетаПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter