Буріто

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1443 Буріто
Буріто
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваш (тонкий) - 3 шт
  • Квасоля (біла в томатному соусі) - 1 бан.
  • Огірок (свіжий) - 1 шт
  • Ковбаса (варена) - 300 г
  • Морква (середня) - 1 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Сир - 150 г

Буріто інгредієнти Моркву обсмажити на рослинному маслі, огірок тонко нашаткувати соломкою .

Буріто  Квасолю консервовану в томаті, .

ковбасу, нарізану кубиками, - все додати для начинки.

фото буріто  На великій тертці подрібнюємо сир. Знову ж перевіряємо свіжість продукту і ве перемішуємо, додаючи 3-4 стол.ложки майонезу і часник. .

Буріто Лаваш Кожен лист лавашу поділяємо на 4 частини. Викладаємо начинку, загортаємо конвертиком.  .

На сковороді обсмажуємо конвертики з лаваша з начинкою.

  Викладаємо на блюдо і швидше до столу.

Буріто Квасоля Приступаємо до поїдання .

До речі, холодні поїдаються теж дуже швидко!. !.

Рецепт похудения в одной капсуле - ржаная закваска рецепт. Ржаная закваска.

Рецепт приготовление селедки под шубой. Рецепт приготовления сельдь под шубой.

Рецепты для приготовления в микроволновке http://recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina: ореховая паста рецепт. Шоколадная ореховая паста Эко.

Торт наполеон крем рецепт. Рецепт приготовления торта наполеон.