Буріто
- Інгредієнти:
- Лаваш (тонкий) - 3 шт
- Квасоля (біла в томатному соусі) - 1 бан.
- Огірок (свіжий) - 1 шт
- Ковбаса (варена) - 300 г
- Морква (середня) - 1 шт
- Часник - 3 зуб.
- Сир - 150 г
Моркву обсмажити на рослинному маслі, огірок тонко нашаткувати соломкою .
Квасолю консервовану в томаті, .
ковбасу, нарізану кубиками, - все додати для начинки.
На великій тертці подрібнюємо сир. Знову ж перевіряємо свіжість продукту і ве перемішуємо, додаючи 3-4 стол.ложки майонезу і часник. .
Кожен лист лавашу поділяємо на 4 частини. Викладаємо начинку, загортаємо конвертиком. .
На сковороді обсмажуємо конвертики з лаваша з начинкою.
Викладаємо на блюдо і швидше до столу.
Приступаємо до поїдання .
До речі, холодні поїдаються теж дуже швидко!. !.
Рецепт похудения в одной капсуле - ржаная закваска рецепт. Ржаная закваска.
Рецепт приготовление селедки под шубой. Рецепт приготовления сельдь под шубой.
Рецепты для приготовления в микроволновке http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: ореховая паста рецепт. Шоколадная ореховая паста Эко.
Торт наполеон крем рецепт. Рецепт приготовления торта наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter