Булочки "Осине гніздо"
- Борошно 300 г
- Дріжджі 20 г
- Жовток 4 шт.
- Цукор 200 г
- Молоко 0.5 скл.
- Маргарин 100 г
- Ванілін
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Горіхи 100 г
- Родзинки 100 г
Просіяне борошно посікти з маргарином. Додати дріжджі розведені у теплому молоці, жовтки розтерті з цукром і ваніліном. Замісити пухке тісто і поставити, щоб підійшло. Потім розкачати корж, як на вареники, змастити розтопленим маслом, посипати сумішшю посічених горіхів, цукру і родзинок. Скрутити у рулет, порізати шматочками завдовжки 8-10 см і викласти на змащений жиром лист (порізаною частиною до листа). Дати підійти. Пекти у гарячій духовці (200°С) протягом 15-20 хв. Спечені булочки можна посипати цукровою пудрою.
Кулинарные рецепты - рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты с заправкой без майонезаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaФедерация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
ТутШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты
Приготовь заварные пирожные дома - рецепты пошагово с фото. Закупка рецепты.
Праздничные салаты: праздничный салат на новый год. Рецепты Приготовления.
Как приготовить летний салат - тайская кухня рецепты салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter