Борак

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
930 Борак
Фото - Борак
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Борошно 400 г
  • Яйце 2 шт.
  • Вода 5 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Кунжут
  • Приправа
  • Перець чорний

Борак інгредієнти Із яєць, води і борошна замісити круте тісто. Розкачати його товщиною 2-3 мм. Нарізати квадратами 5х 6 см.

Для фаршу: цибулю дрібно нарубати і обсмажити в невеликій кількості олії 2 хвилини, додати фарш, перемішати, обсмажувати близько 5 хвилин.

Сформувати Борак так, щоб начинка не доходила на 0,5 см до відкритого верху.

Скачати у вигляді циліндра, один край защипати.

Борак Покласти Борак у каструлю шарами так, щоб відкрита частина була зверху. Влити в каструлю трохи води (приблизно на 5-7 см), щільно прикрити і на дуже слабкому вогні тушкувати до напівготовності близько 5 хвилин.

фото Борак Вийняти Борак, викласти на сито, дати стекти бульйону і обсмажити на попередньо розігрітій сковороді з усіх боків по 1 хвилині (до появи золотистої скоринки).

Борак Фарш м'ясний За бажанням, можна посипати насінням кунжуту. Для соусу відмінно підійде сметана або кефір із часником.

 

Отбивная куриная грудка с грибами в духовкеотбивная куриная

www.recepti.biz.ua кулинарные сайты пошаговые

http://recepti.biz.ua рецепты салат язык

Майонез рецепт приготовления блендером видеоПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter