Борак
- Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Борошно 400 г
- Яйце 2 шт.
- Вода 5 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Кунжут
- Приправа
- Перець чорний
Із яєць, води і борошна замісити круте тісто. Розкачати його товщиною 2-3 мм. Нарізати квадратами 5х 6 см.
Для фаршу: цибулю дрібно нарубати і обсмажити в невеликій кількості олії 2 хвилини, додати фарш, перемішати, обсмажувати близько 5 хвилин.
Сформувати Борак так, щоб начинка не доходила на 0,5 см до відкритого верху.
Скачати у вигляді циліндра, один край защипати.
Покласти Борак у каструлю шарами так, щоб відкрита частина була зверху. Влити в каструлю трохи води (приблизно на 5-7 см), щільно прикрити і на дуже слабкому вогні тушкувати до напівготовності близько 5 хвилин.
Вийняти Борак, викласти на сито, дати стекти бульйону і обсмажити на попередньо розігрітій сковороді з усіх боків по 1 хвилині (до появи золотистої скоринки).
За бажанням, можна посипати насінням кунжуту. Для соусу відмінно підійде сметана або кефір із часником.
Отбивная куриная грудка с грибами в духовкеотбивная куриная
www.recepti.biz.ua кулинарные сайты пошаговые
http://recepti.biz.ua рецепты салат язык
Майонез рецепт приготовления блендером видеоПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter