Биточки "Помаранчевий настрій"
- Морква - шт 1 шт.
- Крупа манна 1 скл.
- Шафран порошковий 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби печериці (свіжі) 200 г
- Оцет бальзамічний 1 ч.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Цукор-пісок 0.5 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Коріандр мелений
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець)
- Зелень свіжа (петрушка) 1 пуч.
Шафран потрібно замочити для отримання настою. Для цього заливаємо його невеликою кількістю киплячої води. Залишаємо хвилин на 10.
Для начинки обсмажуємо нарізану соломкою цибулю на рослинній олії.
Видавлюємо часник.
Додаємо соломкою нарізані гриби.
Для соусу змішуємо гірчицю, цукор і бальзамічний оцет.
Заливаємо гриби отриманим соусом. Трохи тушкуємо все разом.
Додаємо сіль, перець і коріандр - за смаком.
Нарізаємо дрібно зелень і додаємо до грибів.
Для биточків ставимо на вогонь 1,5 склянки води, доводимо до кипіння. Солимо, додаємо шафрановий настій.
Додаємо манку, при цьому інтенсивно помішуючи, щоб не було грудочок. Можна це робити міксером.
Моркву натираємо на дрібній тертці. Змішуємо з кашею.
Формуємо руками биточки. Обсмажуємо їх в рослинній олії до хрусткої скоринки.
Тепер, на одну половинку кладемо гриби з соусом. Накриваємо другою половинкою.
Прикрашаємо. І подаємо на стіл.
Всегда круглосуточно. Мечта - мясные салаты рецепты.
Салаты из брокколи и цветной капусты на зимуВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
http://recepti.biz.uaНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Праздничный новогодний салат рецепт. Рецепты праздничных новогодних салатов.
Новогодние закуски рецепты. Рецепты новогодних салатов закусок.
Рецепты для мультиварки, вкусно: праздничные первые блюда. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter