Бісквітний пиріг

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
886 Бісквітний пиріг
Фото - Бісквітний пиріг
інгредієнти:
  • Яйце куряче 6 шт.
  • Цукор-пісок 1 скл.
  • Борошно 1 скл.
  • Згущене молоко 1 бан.
  • Вершкове масло 200 г
  • Волоські горіхи 7 шт.

Яйця збити з цукром до однорідної маси без крупинок. Додати борошно і збивати щe 7 хвилин. На змащене маслом деко вилити тісто. Поставити в попередньо розігріту духовку (200 градусів), випікати 15-20 хвилин.

Крем.

Вершкове масло (200 грам) збити з 1 банкою згущеного молока до однорідної маси. Приготувати подрібнений волоський горіх.

Випечений пиріг має вийти висотою 3-3,5 см. Коли пиріг трохи охолоне, його потрібно намазати кремом і посипати горішками. Потім звернути в рулет і поставити в холодильник на 3 години.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с буряком. Как приготовить летний салат.

ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов

Фото-рецепты праздничных блюд. Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда.