Бісквітний пиріг
886
інгредієнти:
- Яйце куряче 6 шт.
- Цукор-пісок 1 скл.
- Борошно 1 скл.
- Згущене молоко 1 бан.
- Вершкове масло 200 г
- Волоські горіхи 7 шт.
Яйця збити з цукром до однорідної маси без крупинок. Додати борошно і збивати щe 7 хвилин. На змащене маслом деко вилити тісто. Поставити в попередньо розігріту духовку (200 градусів), випікати 15-20 хвилин.
Крем.
Вершкове масло (200 грам) збити з 1 банкою згущеного молока до однорідної маси. Приготувати подрібнений волоський горіх.
Випечений пиріг має вийти висотою 3-3,5 см. Коли пиріг трохи охолоне, його потрібно намазати кремом і посипати горішками. Потім звернути в рулет і поставити в холодильник на 3 години.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с буряком. Как приготовить летний салат.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Фото-рецепты праздничных блюд. Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі