Біляші

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1162 Біляші
Фото - Біляші
інгредієнти:
  • Дріжджі 11 г
  • Молоко (тепле) 150 мл
  • Вода (мінеральна) 200 мл
  • Борошно 1 кг
  • Фарш м´ясний (змішаний) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Перець чорний (мелений) 2.5 г
  • Сіль 15 г
  • Цукор 15 г
  • Олія рослинна 300 мл

Біляші інгредієнти Сухі дріжджі, біле пшеничне борошно, 2 чайні ложки цукру, перемішати в мисці, потім розчинити в теплій воді. Залишити в теплому місці на 15 хвилин.

Біляші Додати решту борошна і молоко, вимісити круте тісто (при необхідності додавати борошна). Накрити рушником і залишити підніматися на 2 години. Тісто має збільшитися в об'ємі вдвічі. Накрити рушником і поставити в тепле місце на 30 хвилин. Потім тісто обім'яти і залишити ще на 30 хвилин. Розділити на частини для приготування.

фото біляші Для начинки біляшів м'ясо очистити від кісток і сухожиль, помити, пропустити з цибулею через велику м'ясорубку. Отриманий фарш посолити і поперчити, ретельно вимішати.

Біляші Дріжджі Відривати від тіста невеликі шматочки, розминати, у центр помістити фарш і закріпити кінці тіста.

 

Біляші Молоко

Біляші Вода Смажити на розпеченій олії (після третього смаження олію злити, сковороду протерти паперовим рушником).

Біляші Борошно

Выпечка. Как изменить невегетарианские рецепты recepti.biz.ua

Обеденные Столы и Стулья - страви до святкового столу. Мебель от производителя недорого.

Рецепты Приготовления: рецепты салатов с омлетом. Рецепты для пекарни.

Авокадо салат рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов

Приготовление пловаУзнай как готовить правильный плов! Понятные пошаговые рецепты с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter