Біляші
- Дріжджі 11 г
- Молоко (тепле) 150 мл
- Вода (мінеральна) 200 мл
- Борошно 1 кг
- Фарш м´ясний (змішаний) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець чорний (мелений) 2.5 г
- Сіль 15 г
- Цукор 15 г
- Олія рослинна 300 мл
Сухі дріжджі, біле пшеничне борошно, 2 чайні ложки цукру, перемішати в мисці, потім розчинити в теплій воді. Залишити в теплому місці на 15 хвилин.
Додати решту борошна і молоко, вимісити круте тісто (при необхідності додавати борошна). Накрити рушником і залишити підніматися на 2 години. Тісто має збільшитися в об'ємі вдвічі. Накрити рушником і поставити в тепле місце на 30 хвилин. Потім тісто обім'яти і залишити ще на 30 хвилин. Розділити на частини для приготування.
Для начинки біляшів м'ясо очистити від кісток і сухожиль, помити, пропустити з цибулею через велику м'ясорубку. Отриманий фарш посолити і поперчити, ретельно вимішати.
Відривати від тіста невеликі шматочки, розминати, у центр помістити фарш і закріпити кінці тіста.
Смажити на розпеченій олії (після третього смаження олію злити, сковороду протерти паперовим рушником).
Выпечка. Как изменить невегетарианские рецепты recepti.biz.ua
Обеденные Столы и Стулья - страви до святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Рецепты Приготовления: рецепты салатов с омлетом. Рецепты для пекарни.
Авокадо салат рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Приготовление пловаУзнай как готовить правильный плов! Понятные пошаговые рецепты с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter