"Банніцу" з лаваша

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
923 "Банніцу" з лаваша
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваш - 2 шт
  • Сир - 500 г
  • Сметана - 350 г
  • Яйце - 7 шт
  •  Масло вершкове - 150 г 

У сир розбити 2 яйця, посолити стільки, щоб захотілося з´їсти прямо зараз ))))) Добре розмішати.

Лаваш добре змастити вершковим маслом і рівномірно викласти сир по всій поверхні.

фото Згорнути вздовж в щільний рулет. Розрізати на шматки, я ріжу приблизно по 7-8 см, викласти у змащену вершковим маслом форму.

(Розрізала рулет на шматки, щоб він з усіх боків добре просочився).

Змішати сметану та 5 яєць, посолити і залити цією сумішшю нашу "банніцу".

Зверху ніде лаваш визирати не повинен. І залишаємо просочуватися хвилин на 20.

Ставимо в розігріту до 180 град. духовку і випікаємо до золотистої скоринки (приблизно 30 хв).

Дістаємо, розрізаємо, подаємо.

Смачного!.

рецепт салата с зеленью на английском языке

Как приготовить летний салат - рецепты салата с морепродуктами. Рецепты Приготовления.

Готовим со вкусом: салат гурман рецепт фото. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter