Азіатські пельмені "Вонтони"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1499 Азіатські пельмені "Вонтони"
Фото - Азіатські пельмені
інгредієнти:
  • Борошно 2.5 скл.
  • Вода 1 скл.
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Курча
  • Білок яєчний 1 шт.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Імбир тертий
  • Цибуля зелена 4 шт.
  • Бекон 50 г
  • Зелень
  • Сіль
  • Цукор
  • Перець чорний мелений
  • Крохмаль кукурудзяний

Азіатські пельмешки Тісто готується заварним способом. 2,5-3 скл. борошна, 0,5 скл. гарячої води, 1/3 склянки холодної води, 1 ст. ложка рослинної олії.

 

 

 

 

Влити в борошно гарячу воду. 

Ретельно перемішати і додати холодну воду. 

Замісити тісто еластичне, додавши наприкінці олію.

Азіатські пельмешки Покласти в холодильник на 1 годину.

Тонко розкачати. Розкочування потрібно робити не на борошні, а посипавши робочу поверхню кукурудзяним крохмалем, трохи.

фото Азіатські пельмешки Розрізати на квадрати або кола.

Азіатські пельмешки Так як тісто швидко сохне, його кладуть на вологий рушник і ним же накривають.

Азіатські пельмешки Начинки можуть бути будь-які - як солодкі, так і солоні. Можна начинку зі свинини, соєвого соусу, броколі та імбиру. Обов'язково додати білок для скріплення фаршу, жовток піде на змащення тіста.

Рибна.

200 г рибного філе.

2-3 стебла зеленої цибулі (біла частина) або невеликий шматочок цибулі порею.

1/3 ч. л. меленого коріандру (зерна).

1 ст. л. рубаної петрушки (кінза або кріп).

1 ст. л. соусу Теріяки (соєвий соус з додаванням цукру).

1 ч. л. рибного соусу.

1 ч. л. крохмалю.

Чорний перець.

Начинка з курчати.

1 білок.

2 ст. ложки світлого соєвого соусу (або індонезійського Ketjap manis).

5 см свіжого тертого імбиру.

4 стебла зеленої цибулі.

500 г курячого фаршу.

50 г копченого бекону.

2 ст. л. рисового вина (горілка).

Рубана зелень, сіль, перець, дрібка цукру.

Начинка з креветок.

250 г креветок (крабові палички).

10 см цибулі порею.

300 г китайської капусти.

50 г стебел бамбука.

3-4 ст. ложки соєвого соусу.

1 білок.

Сіль, перець, дрібка цукру.

Наповнити Вонтон начинкою, краї змастити жовтком, що залишився.

Азіатські пельмешки Краї зібрати трояндочкою (якщо пальці трохи липнуть - занурити в крохмаль), але тільки не самі кінці а як би на талії пельменів, виходить вузлик.

Азіатські пельмешки Верх залишити незащипаним - для парового варіанта. Якщо смажити - то дірок не залишати, скрутити щільним вузликом або надати форму фаршированого млинця.

Азіатські пельмешки

Азіатські пельмешки Варити на пару 15-20 хвилин - залежно від розмірів. 

Кунжутний соус.

 

100 мл соєвого соусу Light.

50 г соусу теріякі.

50 мл води.

Щіпка цукру.

1 ч. л. соку лайма (лимонний сік).

1 ч. л. солодкого соусу чилі.

1 ст. л. кунжутного насіння.

Зелена цибуля.

Стовкти 1 чайну ложку насіння в ступці і змішати з іншими інгредієнтами.

Вонтони чудово заморожуються і можуть як і пельмені довго зберігатися в морозилці.

http://recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

ЗдесьРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Закваски для йогурта Yogurton: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Дом из бревна с мансардой.

Обеденные Столы и Стулья: страви для святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.

Крем для торта - крем с манкой для торта. Оригинальные Кремы.

Салат мимоза приготовить http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter