Арабський хліб із м'ясом
1185
інгредієнти:
- М´ясо (курка, свинина) 500 г
- Перець солодкий 1 шт.
- Цибуля порей
- Спеції (перець солодкий мелений, перець гіркий мелений, базилік, сушений часник, сушена петрушка, чебрець, сіль)
- Хліб арабський
М'ясо нарізати соломкою.
Додати суміш "Gyros" або суміш сухих трав, олію і залишити на 15-20 хв маринуватися.
М'ясо обсмажити на розігрітій сковороді до готовності і вийняти.
На тій же сковороді обсмажити до м'якості овочі, нарізані соломкою.
Готові овочі з'єднати із м'ясом.
Гострим ножем надрізати арабський хліб і зробити кишеньку (край нарізати соломкою і додати до м'яса).
Кишеньку наповнити приготовленою сумішшю, покласти у мікрохвильовку або в духовку на пару хвилин, щоб прогрівся хліб і подати з будь-яким соусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: суп чанахи рецепт.
Рецепти холодних закусок з фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Пирог со шпинатом. Рецепт турецкие пироги со шпинатом тонкие.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі