"А-ля" суші

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
944 "А-ля" суші
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваш (вірменський, великий аркуш) - 1 шт
  • Рис (свіжозварений або розігрітий - обов´язково гарячий) - 4 ст. л.
  • Бринза (болгарська, натерти на крупній тертці) - 50 г
  • Рулет (курячий, можна будь-який м´ясний продукт і кількість - за смаком) - 4 скибки.

Лист лаваша розрізати навпіл - вийде 2 листи поменше, по одному на порцію.

 На край лаваша викласти першим шаром рис (2 ст. л. на порцію), потім порізаний курячий рулет (по 2 скибочки на порцію), зверху посипати бринзою. Рис повинен ОБОВ´ЯЗКОВО бути гарячим, тоді бринза розплавиться, а лаваш стане м´яким. Згорнути всe це рулетом і все - можна їсти. Я його порізала, але можна і не різати, а їсти як шаурму. На сніданок, з кавою - це просто . смакота і півдня ситий!.

Диетические рецепты каша здесь

Салат с капустой брокколи и луком www.recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пончиков на кефире. Доставка готовой еды на неделю.

Рецепты Приготовления - рецепты салатов из моркови. Готовим со вкусом.

Рецепт приготовления торта маковое наслаждение. Маковый торт с орехами.

ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter