А-ля Lahmacun у варіації

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1196 А-ля Lahmacun у варіації
А-ля Lahmacun у варіації
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Фарш м´ясний - 200 г
  • Соус (типу пасти)
  • Вершки
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Цибуля ріпчаста - 1.5 шт
  • Лаваш - 1 шт
  • Огірок
  • Помідор (великий)

А-ля Lahmacun у варіації інгредієнти 1 цибулину дрібно нарізати і обсмажити на олії.

додати фарш, перемішати.

Посолити, поперчити і інші спеції за смаком і обсмажити.

додати вершки, шашличний соус і перемішати.

Додати соус чилі, базилік. перемішати і тушкувати пару хвилин.

А-ля Lahmacun у варіації Беремо Лаваш.

фото А-ля Lahmacun у варіації І викладаємо на нього фарш.

А-ля Lahmacun у варіації Фарш м´ясний Частину, що залишилася половину цибулини дрібно нарізаємо і кладемо зверху.

А-ля Lahmacun у варіації Соус Тепер нарізаний квадратиками помідор.

А-ля Lahmacun у варіації Сливки І такими-ж квадратиками огірок.

А-ля Lahmacun у варіації Соус Звертаємо в рулет і можна їсти.

От і все!.

СМАЧНОГО!.

Lahmacun. також відомий як. Турецька піца. - це лаваш із дріжджового тіста, який перед випічкою змащується сумішшю з фаршу, цибулі та помідорів.

 Назва Lahmacun походить від арабського. Lahm ala adschiin. і означає "м´ясо на тісті".

Акция! Более 1000 видов кухонь: украинская кухня доставка.

http://recepti.biz.ua рецепты выпечки хлеба

Соблюдаем пост рецепты recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями.

Рецепты С Фото на любой вкус - торт кукла рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Салат с Курицей и ананасами и кукурузойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Холодные закуски для банкета: холодные закуски из лаваша. Холодные закуски.

Рецепты салата из морепродуктов. Подкиньте рецепт салата с морепродуктами.

ТутПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

Мимоза салат рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter