А-ля бакинський лаваш

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1034 А-ля бакинський лаваш
Фото - А-ля бакинський лаваш
інгредієнти:
  • Олія рослинна 100 мл
  • Вода 100 мл
  • Борошно пшеничне 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Капуста білоголова 1 скл.
  • Помідор 1 шт.
  • Яйце 1 шт.

А-ля бакинський лаваш інгредієнти

А-ля бакинський лаваш

фото А-ля бакинський лаваш

А-ля бакинський лаваш Рослинна олія

А-ля бакинський лаваш ВодаГотуємо тісто: воду змішуємо з олією і поступово додаємо борошно, доки не вийде еластичне тісто. Відставимо його підійти.

 

Начинка.

Нарізаємо дрібно цибулю, відправляємо її на сковороду з рослинною олією, трeмо моркву і додаємо до цибулі, потім шаткуємо капусту і туди ж, в кінці помідор. Тушкуємо під кришкою 5 хвилин, потім додаємо сире яйце і зелень (кріп), перемішуємо і залишаємо остигати.

Тісто ділимо на кульки, розкочуємо тонесенькі. Укладаємо начинку (не багато), добре защипуємо краї. Смажимо на середньому вогні, на добре розпеченій сковороді, з додаванням дуже малої кількості рослинної олії до рум'яності.

Так можна робити лаваші з абсолютно будь-якою начинкою: зелень, сир + зелень, гриби + зелень.

 

 

Мебельный интернет магазин - страви до святкового столу. Стол! Жми.

Пляцки рецепти фотопляцки рецепти фото

ЗдесьРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Рецепты вторых блюд - рецепти блюд з мяса. Как приготовить вкусный шашлык.

Рецепт рыба на пару с овощамиКулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter