А-ля бакинський лаваш
- Олія рослинна 100 мл
- Вода 100 мл
- Борошно пшеничне 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Капуста білоголова 1 скл.
- Помідор 1 шт.
- Яйце 1 шт.
Готуємо тісто: воду змішуємо з олією і поступово додаємо борошно, доки не вийде еластичне тісто. Відставимо його підійти.
Начинка.
Нарізаємо дрібно цибулю, відправляємо її на сковороду з рослинною олією, трeмо моркву і додаємо до цибулі, потім шаткуємо капусту і туди ж, в кінці помідор. Тушкуємо під кришкою 5 хвилин, потім додаємо сире яйце і зелень (кріп), перемішуємо і залишаємо остигати.
Тісто ділимо на кульки, розкочуємо тонесенькі. Укладаємо начинку (не багато), добре защипуємо краї. Смажимо на середньому вогні, на добре розпеченій сковороді, з додаванням дуже малої кількості рослинної олії до рум'яності.
Так можна робити лаваші з абсолютно будь-якою начинкою: зелень, сир + зелень, гриби + зелень.
Мебельный интернет магазин - страви до святкового столу. Стол! Жми.
Пляцки рецепти фотопляцки рецепти фото
ЗдесьРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепты вторых блюд - рецепти блюд з мяса. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепт рыба на пару с овощамиКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter