Обробка курячої гомілки інгредієнти: Гомілка куряча 1 кг Сіль Горіх волоський 50 г Зелень 1 пуч. Гірчиця 1 ч. л. Сік лимонний 1 ст. л. Вимити і обсушити гомілки. Надрізати жили у нижній частині гомілки. Акуратно надрізати ... 3828
Як правильно варити кальмари інгредієнти: Кальмар СільОчищені кальмари покласти в холодну воду, посолити і варити не менше 15- 20 хвилин після закипання. Потім зняти з вогню і дати їм постояти у воді, в якій варилися, хвилин 40. ... 1941
М'ясо ніжне інгредієнти: М´ясо 500 г Кефір 1 упак. Цибуля СпеціїПокласти м'ясо в емальовану посудину, залити кефіром повністю і перемішати ложкою. Накрити кришкою, а краще харчовою плівкою (довше зберігається і ... 2409